Latdag

Inte många knop gjorda idag må jag säga. Var en sväng på stan, köpte lite småprylar, träffade upp Sigrid och gick en sväng med henne och kikade. Sen gick hon hem till sig och jag och Marty gick hem till Micke och blev bjudna på thaimat. Mums! De fortsatte med att bygga lego och jag la mig i soffan för att kolla på tv, började stort med att se Miami Ink. men efter en kort stund så sov jag... :p Det var nog välbehövigt. Så där har jag legat hela kvällen och kollat på tv, melodifestivalen blev det också. Gillade Malena Ernmans bidrag som även gick vidare till final. =)

Nu ligger jag i soffan igen, en annan soffa - och Marty är uppe hos grannen, men jag kände inte alls för att följa med och vara social. Så här ligger jag och zappar och hoppas hitta nån bra film att somna till. =)

Betalade räkningar idag, dyr månad det här - det blev runt 8000 i räkningar, och då har CSN tagit 4500 av dem. Surt. Jaja, jag är inte fattig diekt,  men det svider rätt hårt ändå. Blä.

Måste ta tag i saker och ting, det börjar bli rörigt....

Men hata bilar...

Trafiken på denna jävla Rådhusgata kan göra mig tokig ibland! Speciellt de gånger man vaknar till och är för trött för att kliva upp men lite för vaken för att lätt somna om igen. Då kör de där jävla bilarna med precis lagom intervall för att det inte ska gå att somna. Som nu typ. Jag har tagit täcke och kudde till soffan för att kanske få en stunds sömn till. Eller så skiter jag bara i det och går ut i det fina vädret....eller tjurar i soffan framför tv:n....

Det känns som jag saknar något....

Äntligen färdigfifflat

Nu äntligen har vi klippt och klistrat klart med albumet till Sigrid med bilderna från festen! Vi hade ju gruppboendemiddag tidigare ikväll så det passade ypperligt att överlämna den då. Jag tror hon blev glad! =)
Och det var trevligt att träffa tjejerna en sväng och sen åka på dans. Och vilken trevlig dans det var då! Ja, vissa mindre talangfulla typer lyckas man ju dansa med men på det stora hela var det bra! Och ett par riktiga mysisar fick man ju dansa med... me like!

Och ni kan aldrig gissa vad jag gjorde eftger jobbet? Jo, jag var iväg och åkte skidor! Första gången på typ 15 år.... och halvvägs så slog det mig varför jag inte gjort det på 15 år.... :p det är ju rätt tråkigt att bara åka runt i ett spår. Fine om man är på utflykt på sjön och har fika med sig och så, men att bara harva runt i ett skidspår finner jag inget större nöje i - faktiskt.

Nu är et hög tid för sängen och vad morgondagen har att erbjuda återstår att se, kanske en sväng på stan (lockande alternativ) eller så blir det städning (inte lockande alternativ). Men det märks. Först ska jag sova länge och mycket.

Natti

Förstår mig inte på karlar...hmmm...

Fullt upp

Idag har det varit ganska fullt i kalendern. Träning i morse, jobbajobba. Sen ner på stan och snabbt träffa Anna-Li och söta lilla Linnea (som bara sov). Vidare iväg till Lit för att gratulera syster som fyller år idag...Grattis allra käraste syster! =) Givetvis var mannen i mitt liv där...ja lille Lucas alltså. ;) Sötaste ungen ever! Nog för att han har mig hårt lindad runt sitt finger och jag lyder allt han säger (nästan) men det är väl det som mostrar är till för...eller? ;)

Försökte göra en planering av jobbet inför m o p's stundande semester också, men det är inte så lätt när brorsan aldrig har tid. Dessutom så ändrar han förutsättningarna vartefter. Det jag hade hört var att om jag och Åsa tog första helgen så kunde han jobba andra helgen. Men nu helt plötsligt så skulle de planera in nya saker den helgen så då kunde han ju inte jobba då. Visst kan jag väl hålla med om att det blev lite snabbt på med resan och sådär, men nu är det så det är och då får man anpassa sig efter den situationen. Och visst har man ett privatliv som man planerar in saker och man vill göra annat än att jobba kvällar och helger, men det gäller ju oss alla och inte bara honom!
Och han säger alltid: " Det ordnar sig, det fixar vi" när det är nåt extra och päronen ska åka bort tex. Men grejen är att han väääldigt ofta försöker slingra sig ur och åka iväg på nåt annat så att vi andra (jag och syster) får ta hand om det.....dålig stil tycker jag.
Jag förstår inte riktigt vart hans samvete har tagit vägen? Jag har ständigt lite dåligt samvete för att jag inte hjälper till nog mycket, men jag gör så gott jag kan! Och jag har ett jobb där det krävs lite planering om man ska hoppa in hemma sådär, det går inte bara att åka ifrån hur som helst. Gnäll gnäll!

Ja, jag ringde iaf upp och talade om vad jag tyckte nu ikväll, så på söndag ska vi planera (i väldigt god tid innan avresan, m o p åker på måndag em...märk väl min ironi nu).

Tur det är gruppboendemiddag och dans imorgon så jag får lite bra energi från tjejerna! Löööv it!   =D

Pysselkväll står för dörren

Jag blir galen på hur fort veckorna går, det är ju för tusan redan onsdag!
Igår fick jag utryckning till Oviken igen och det gick faktiskt riktigt bra! Nöjd och klapp på axeln till mig! =D

Nu krävs en liten arbetsplanering för de närmsta veckorna då mamma och pappa ska åka till Maldiverna på semester i två veckor. Det vore ju enkelt om jag bara tog semester några dagar, men det känns som jag vill spara lite ledighet till vår och sommar... Jeje, det brukar lösa sig, jag kan nog ta lite halvdagar och ta av mitt redan minimala flexkonto.

Ikväll stundar en diger pysselkväll hos Anna...så snart åker proppen ur och allt kommer fram i ljuset ;) Haha.
Och på fredag är det äntligen dags för gruppboendemiddag igen! Me like! =)

Nu känns det som jag mest svamlar, jag trodde att jag hade nåt viktigt att skriva.....men det trillade visst ut ur mitt huvud...så då var det inte så viktigt. :p

Nä, nu ska jag bege mig mot ön.

kram

Healad

Åh, helgen har varit mys trots att jag jobbat. Men får man ut och kela lite med kossorna och kalvarna blir man rätt harmonisk. =)

Och lördagen bjöd även på en timmes healing. Eller ja, bjöd och bjöd, jag fick betala kalaset själv givetvis ;) Jag har visst fastnat för det här med healing, det är intressant och jag tror det gör mig gott. =) Det var inte en lika stark upplevelse som första gången, men jag känner mig ändå nöjd med sessionen. Mycket att fundera på, som om jag inte hade det redan innan ;) haha

Idag har jag varit på jobbintervju också för jobbet som medlemsadministratör (vikariat). Svårt att säga om det gick bra eller inte, men jag tror det gick ok. Eftersom han (chefen där) var så ivrig att jag skulle söka så bör jag ju ligga rätt bra till, med det vet man ju aldrig. Och det ska tydligen vara klart i mitten på nästa vecka så det är inte så lång väntan.

Ikväll blir det bästa träningen med bästa vännen och bäste träningsfascisten... ;) Lovely! Kan vara läge att äta nåt nu så jag orkar :p


Och jag som skulle dissa, det gick ju sådär... :p haha

Kanonkul!

Ja, det var verkligen en kanonkul dans ikväll! Många bra att dansa med, gamla godingar och en och annan ny bekantskap.... och en snygging på scen, vad mer kan man begära? ;)  Nä, precis det är ju en helkväll det! Blev många mysdanser kan jag säga, hade ju fixat dit en trevlig dansare (kanske inte var enbart min förtjänst, men lite...)...och hans kompis var inte alls så tokig att dansa med heller...mycket bra. Fem toasts av fem! ;)

Och om jag inte hittar annat boende till Vedmdalen så har jag blivit lovad en plats i mitten... ;) eller på kanten i värsta fall...haha. Vi får se hur det blir, men det vore lite skoj att chocka honom med att bo där. =)

Och kvällens goda gärning har jag hunnit med också, skjutsade hem Stefan med sällskap till Torvalla. Det kallar jag snällt! =)

Nä, kan vara läge att krypa i säng nu om jag ska orka upp och åka till Oviken imorrn bitti.

Natti, sov gott! Sweet dreams!

Helgen är här

Jag förstår inte, veckorna går ju tokfort! Dagen har varit oerhört seg, inget överarbete direkt och klar tidigare än tillåtet....det bådar inte gott för mitt flexkonto :p haha Jag får sluta gå och träna mitt i jobbet så kanske det ordnar sig. Eller nä, nåt kul måste man ju ha också! =)

Igår fick jag iaf den där förbannade pappershögen sorterad och avancerade från två till fyra pärmar med junk. Det är säkert jättebra det. Jag har ordning en liten stund får jag hoppas. =)

Jag känner mig lite sur och irriterad just nu, vet inte var det beror på...men om jag får sätta en slant så kan det ha att göra med att jag är rätt så trött. Tror jag ska sova en stund på soffan så blir det nog bättre. =)
Det fanns ett erbjudande om att åka till Oviken nu ikväll (jag ska ändå vara där hela helgen sen) men jag blir nog i stan. Kanske att jag ska ta mig iväg på dans om det blir så att jag får lite trevligt sällskap...annars kan det hända jag går ändå ;) Åker ut till Oviken i morgon fm, hoppas på att vi hinner med den omflyttning som syrran planerat ut. Det märks...

Sen ska jag på healing också på lördag. Det blir intressant att se vad som kommer fram den här gången.... ;) Stämde ju rätt mycket förra gången.... =)

Nä, nu soffan - sen äta, duscha, dansa? =)

Crazy

Jag hittade detta bland mina gamla bloggar som jag bara var tvungen att ta till vara på... =)

Fre 23 jan 2004 (18:07) 
Sötisar... - ...både till höger och vänster tror jag... =) Såg världens vackraste ögon idag igen... =) inte helt fel...


Tydligen var det många söta pojkar i farten den dagen, haha... Och jag vet precis vem de där vackra ögonen tillhör... ;) De är fortfarande lika farligt fängslande....

Redan då alltså.... :p  Crazy

Operation rensning

Ja, ikväll har jag tänkt att jag ska gå igenom min pappershög som växt till sig ordentligt den senaste tiden. Jag har ju till och med köpt nya pärmar så jag kan sortera ordentligt. Anledningen att jag inte gjort rensningen tidigare har varit att pärmarna är pinfulla. :p Så så ser resten av min dag ut. Jag var och tränade core imorse (på fascistens pass) så det behöver jag inte tänka på ikväll. =)

Igår blev det en sväng till Oviken, och den kossan gick jättelätt så jag tror vi blev lika förvånade allihop... Men det är ju bra när det går bra.....det känns lite bättre då. =)
Jag har även blivit kallad till jobbintervju till på måndag. Och jag vet inte hur jag ska göra om det blir så att jag blir erbjuden det jobbet... Ska jag ta det och veta att jag har jobb ett år framöver? Eller ska jag tacka nej och vara kvar där jag är och hoppas  att jag blir kvar där...? Svårt fall det där. Jag trivs ju rätt bra just nu, men frågan är ju hur det ser ut när alla förhandlingar är klara.... Jeje, det får vi ta då.... I övrigt var det en bra dag  på jobbet igår... :p

Nä, bästa att ta tag i högen så jag kan slappa sen =)

Sundsvall

Åh, det blev en seg dag idag. Åkte kl 06 och kom tillbaka kl 18, så jag har varit borta typ hela dan....har varit i Sundsvall på ERFA-möte med livsmedelssäkerhetsgruppen (delar av) och diskuterat faroanalyser och risker och bla bla bla....Och vi kom väl fram till att vi gjort ungefär rätt från början...och det är ju bra. Då är det bara lite förändringar (mer än tillräckligt skulle jag tro) som behöver göras tack och lov.
 
Tanken var att jag skulle på spinning 18.30 men det kändes lite tajt att hinna, speciellt som jag behövde äta också. Så det blir "bara" Core Cirkel med fascisten om ett tag, och det kan ju faktiskt räcka. =) Jag är rätt seg nu, det skulle vara skönt att bara somna i soffan nu, men se det ska jag inte göra. Det blev inte den träning jag tänkt igår så då måste det bli lite ordentligt idag. Missade boxen igår!!!  Jag blev försenad då jag var ut till Oviken och fick extrajobb som jag inte räknat med... Lite arg jag var då eller!?! Körde nog lite fort på väg in till stan...ooops.. :p

I söndags var jag ute med Sigrid i det fina vintervädret en sväng, det var skönt att komma ut efter att ha suttit inne hela helgen. Sen hade jag tänkt försöka rensa bland mina papper, men det gick ju sådär då ÖB inte hade några pärmar. Men nu så - nu har jag pärmar så jag kan ta tag i rensningen vilken dag som helst....men inte idag :p Det är så mycket som behöver kastas ut här så jag vet inte i vilken ände jag ska börja... :p haha

Träna - sen sova. =)

The list

Stulen lista =)

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Lucas, som blev kanonglad (som alltid) när jag kom. =)
Vad gjorde du kl 8 imorse: Åkte bil
Vad gjorde du för 15 min sedan: Lagade mat
Det sista du sa högt: Tack för idag.
Det senaste någon sa till dig: Hej då
Vad har du druckit idag: Vatten, mjölk, äppeljuice och kaffe! (och kaffe dricker jag inte ofta)
Vad var det senaste du åt: Omelett med bacon
Vad var det senaste du köpte: Tre pärmar plus register (måste sortera papper...)
Vad är det för färg på din ytterdörr: Träbrun
Vad är det för väder hos dig nu: Kallt och mörkt
Godaste glassmaken: Vanilj
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej inte kärlek... men attraktion
Sover du tungt: Som en stock ;)
Drömmer du mardrömmar: Inte speciellt ofta
Trivs du med ditt jobb: Mja....både och, det är olika olika dagar det där :p
Favoritklädsel: Jeans och linne
Favoritlåt just nu: "Hot n cold" med Katy Perry 
Vad ser du om du tittar till höger: Min vardagsrumsvägg
Vad gör dig glad just nu: Mina kära vänner! =)
Vad ska du göra härnäst: Träna Core Cirkel
Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: Ganska glad men trött
Favoritgodis: Försöker minska...men choklad är aldrig fel. =)
Kläder just nu: Jeans och linne
Sommarplaner: Jobba, men gärna lite semester också och hälsa på vänner söderöver. Ja och gå på Yran förståss.
Hur många kuddar sover du med: Ett par stycken
Spelar du något instrument: Har spelat piano en gång i tiden och försökt mig på gitarr.
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska
Vad är viktigast för dig: Att må bra och ha roligt!
Är du kittlig: Mmm, kan man väl säga
Snarkar du: Inte vad jag vet men andra påstår att jag gör det ibland....kan inte stämma :p
Stjärntecken: Vädur
Äckligaste insekten: Spindlar
Stökigt eller välstädat: Det är trevligare med välstädat men jag lyckas alltid stöka till det. haha :p
Längtar du mest efter just nu: Träning, därefter soffan/sängen

Lördag - bakis

If your body screams....tell it to shut up! Det står på väggen på Step In... Det måste varit fascisten som kommit på det... ;) För idag skriker min vänsterarm kan jag säga...nåt annat än vanlig träningsvärk är det, men det går över. =)

Hade en grymt trevlig kväll tillsammans med Malin igår. Åt god thaimat drack gott och satt här och hade allvarliga samtal om män och men ;) haha Sen drog vi ner på Plaza och dansade och drack S&B. =)

Idag har det följdaktligen varit lugnt, lagom bakis. Jag tror jag har legat i soffan i stort sett hela dagen bortsett från en kort stund då jag var ner till bilen och letade fram startkablar som Jonas hämtade. Ja, bandysällskapet var här och fikade en sväng på eftermiddagen också. En helt normal alla hjärtans dag alltså :p Jätteromantiskt. haha

Jag har en stark känsla av att jag kommer somna i soffan ikväll, vaknade lite väl tidigt i dag för att vara vaken länge.

=)

Bildutmaning

REGLER:

1. Gå in i din bildmapp
2. Öppna den sjätte undermappen, och välj den sjätte bilden i den mappen.
3. Publicera
4. Utmana. Jag utmanar alla som vill och har lust!



Åh, jag hamnade i mappen Lucas. Så detta är en bild på gullungen när han är bara typ en vecka eller två. =)

Äntligen fredag!

Ja, så var det fredag igen, fy vad veckorna går fort :p
Denna vecka har jag visst mest tränat. Inte i onsdags för då var jag till Anna och kollade på bilderna från Sigríds fest. Helt galna bilder. =)
Igår morse blev det Core Cirkel med fascisten. Träningsvärk i magen idag då. =) Och nu ska jag strax iväg på aerobox, med fascisten. ;) haha Kommer jag kunna röra mig i morgon?

Sen blir det helkväll med Malin. Nice!

Love! ;)

135 minuter

Åh, vilken härlig start på veckan! Nog för att jag var trött som ett as i måndags, men men. Jag gick på halvfart på jobbet för att klara av dagen där :p Sen var det box-träning på kvällen. Hur grymt kul som helst! Tyvärr hade ju min bästa träningsvän tagit fel på tiden och kom när passet var slut. Detta gjorde då att jag fick träna med fascisten, inte helt fel... ;) haha men jobbigt så det skrek i musklerna. Ingen slöträning där inte. :p Stannade kvar en stund och smulade medans S avreagerade sig lite på maskinerna... :p

Och igår var det dags igen, 135 minuter träning. Men först stressa ut till Oviken för att ta två kor och sen hinna in till stan till kl 17. Gick tidigt från jobbet för att klara av det... :p Tur man har så mycket tid att ta av....hahaha. Jag kan ju säga att boxen kändes i kroppen igår när jag körde pump...ajaj ben, ajaj rumpa, ajaj armar, ajaj typ hela kroppen. :p  Alltså, först body pump en timme följt av ett helt underbart spinningpass i 75 minuter. Lovely! Det absolut bästa spinningpasset ever tror jag. Bra känsla, bra låtar, bra puls och bra instruktör förstås. Kanonkul! Fem toasts av fem! =)

Idag blir det dock vila, är mör i hela kroppen. haha brist i stretchingen kanske... :p
Ska till Anna en sväng i kväll och fika och surra lite och kolla på bilder från helgen... =) Hämta lilla bilen först också, och ner på stan för att titta in hos optikern...man kanske ska betala för sig. Hög tid då jag var där innan jul och kollade synen... :p

Härligt väder ute, strålande sol, men möjligen lite kallt. =)

Underbara helg!

Åh, vilken trevlig helg det har varit! Det började med en kanonbra fredag tillsammans med Anna. Vi var up en sväng på Lillänge och småshoppade lite, åt en romantisk middag på McD (haha) innan vi åkte hem och fixade inför kvällen. Anna hämtade mig och så åkte vi bort till Felicia där vi satt och surrade en stund. =) Så var det dags att bege sig till Gamla Teatern och konsert med Hello Saferide!! Grymt bra tyckte jag som inte lyssnat så speciellt mycket på dem innan. Mycket nöjd! Förbandet var också bra, Two White Horses, spelade lite liknande typ av musik. Och de skulle tydligen spela på Yran i sommar. Får försöka komma ihåg att kolla på dem då. =)

Efter konserten tog vi (jag och Anna) med oss FIlip och drog ner på Plaza. Där var det röj, åh vad kul vi hade! =) Vi träffade på Malin också och hon verkade nöjd med tillvaron efter en after-work-kväll ;) Sent blev det, jag som skulle var hemma och vila inför lördagen, jo tjena vad bar det gick. :p Satte mig ju vid datorn då jag kom hem på natten för att ladda hem lite musik också.... =)

Så var det den efterlängtade lördagen! Blev väckt vid 11 och det var kanske bra så att vi hann göra allt som skulle fixas innan vi åkte till Malin på förfest. Var ut och hämtade högtalare som vi var bort och lämnade på festlokalen. Sedan hem, duscha, fixa, taxi till Spader Dam för god pizza innan vi gick till Malins lya för lite förfest. Ja, gruppboendet skulle ju ut på utflykt den här kvällen ;) Synd bara att stora delar av retardsen aldrig dök upp hos Malin, men men vi hade det bra ändå! =) Jag säger bara Sambuca + Bailey's....fina grejer det!

Ja, när vi väl skulle åka till själva festen så var vi tvungna att putta taxi också innan vi kom iväg. Den stod nämligen tvärs över gatan i djupsnö och uppförsbacke....haha En upplevelse i sig... haha. Men vi tog oss iaf bort till kalaset, och det är väl ungefär vid den tiden som jag börjar få lite dimmiga minnesbilder av kvällen. Haha! Jag kommer iaf ihåg att vi hade grymt roligt, mycket dans och mycket dricka. =D Precis som det ska vara när det är fest! Och jag vet att födelsedagsbarnet hade en trevlig kväll, och det är det som är viktigast! Puss på dig! =)

Söndag=bakisdag, fast jag mådde hyfsat ok ändå....mest trött i ögat. :p

Konstiga dagar

Undra om jag varit här hemma en hel kväll sedan jag kom från Uppsala...nä, jag tror inte det.... Det har varit träning, Oviken, fest, kompisar och annat blandat skoj mest hela tiden. Nånting varje kväll. =) Men eftersom jag är lite senil-cement i hjärnan lite då och då så har jag ju ingen koll på när jag gjorde vad...Tänk vad bra det är med en blogg då....förutsatt att man är så duktig att man skriver förståss ;) haha

Imorse tror jag att jag glömde hjärnan hemma helt, var totalt väck i huvudet när jag kom på jobbet, ja nästa hela dan också för den delen.... :p Tur för mig att jag inte hade hand om praktikanten idag, det hade blivit helt snurrigt det.
Sen blev jag utkallad till Oviken idag igen för spermahantering ;) och nu ni har jag reducerat tiden ytterligare! Det tog runt 20 minuter idag ist för bortåt en timme som det gjort förut!  :p
På hemväg stannade jag till hos Sigrid en sväng coh gick igenom frågorna till lördag. Blir bra det där gumman! =)

Ja, och jag som inte hade några planer för morgondagen....det är ändrat nu kan jag säga. =) Ska på Gamla Teaten med lite girls och kolla på Hello Saferide. Det blir nog skoj det! Lite vin hos Felicia innan också...sweet! Och på em blir det en shoppingrunda med Anna....men det blir nog en kort en så vi inte tröttar ut oss...

Dagens citat: "Det är inte lätt att vara ensam - men det kan vara dubbelt så svårt att vara två"

Fundera på den ni så går jag och sover. Natti!

Nostalgitripp

Igår fick jag mig en liten tidsresa då jag satt och läste gamla bloggar från typ 2003 och framåt. Oh my, vad mycket tok jag och Sigrid har varit ute på! Danser till höger och vänster ;) både här hemma och på lite road-trips. Cinderella (då vi höll på att missa båten och S körde som en biltjuv genom Sthlm i rusningstrafik. Mot rödljus, halvfarliga u-svängar på Liiidingöbron och nästan ner på cykelbanan...haha), Uppsala, Härnösand, Sundsvall (julshow), Vemdalen, Åre (många turer där... :p).... listan är lång :p ojojoj! Men tänk vad roligt vi haft! Kul att ha kvar och läsa faktiskt. Läsningen i övrigt var väl ganska "vanlig" med jobb, träning (eller snarare brist på träning haha), lite kärlek, lite smul, lite fest och en hel del magont. Haha.  (Tydligen hjälpte operationen eftersom jag inte har haft speciellt ont på väldigt länge. Och det är ju bra =) det tackar vi för!)

Det var även träning igår, Core cirkel. Jag var först väldigt skeptisk till upplägget av passet, (kanske för att jag hade Jonas cirkelpass som referens :p) men i slutet var det ändå okej. Inte jättebra, inte jättedåligt men okej. =) Jag har ju faktiskt träningsvärk idag så då måste det ju gjort nån nytta. =)

Efter träningen hade jag mys och kvalitetstid med bästaste bäst! Fika med levande ljus och lite terapi- och skitsnack. Så mys! Du är den bästa jag har! Kärlek till dig!

Jag kan även konstatera att Peugeot inte är en vinterbil. Nog för att min lilla pärla även kan ha lite svårt att starta när det är -17 grader ute, men peggen är ju fan hopplös. Två dagar nu har den bara segat ihop en liten stund efter jag startat...inte bra! Men jag ska ut och rasta den lite idag så kanske den blir snäll. Måste ut till Oviken en sväng för lite spermahantering...hahaha. :p

kram


It's a beautiful day!

Det har varit en sån där kanonfin dag idag igen. Kallt förståss, men vackert så man blir religiös ;) Och kylan märks ju bara då man är utomhus vilket jag inte varit så långa stunder idag. Jag förstår inte vad jag håller på med om dagarna, visst vi har roterat uppgifter så jag är lite yrslig ibland, men jag är ju som klar i vanlig tid ändå och så kommer jag inte hem förrän vid fyra i alla fall. Skumt.

Idag blir det ganska lugnt. Sova i soffan låter lockande just nu. =) Sen äta och iväg och träna en sväng. Måste försöka göra nånting iaf så  jag inte säckar ihop totalt. :P Core cirkel blir det idag tillsammans med kexet! =) Lovely!

Det var väldans trevligt på födelsedagskalaset igår om jag inte redan sagt det! Hoppas att jubilaren också hade en bra kväll! Det är så underbart mys att träffa tjejerna och snacka en massa strunt!!

Me like!


Astrosex

Ja, det var nog huvudattraktionen ikväll, näst efter födelsedagsbarnet förståss ;) En mycket intressant läsning, och faktiskt mycket som stämmer alltför bra... haha. Måste läsa mera! =)

sweet

Grattis baby! =)

Först av allt, det viktigaste idag: GRATTIS GRATTIS till darlingen Sigrid som fyller år idag! Love you, du är den bästa av de bästa!  Kommer med paket och mumsar tårta lite senare...=)

Imorse var det gräsligt kallt (-17), så det blev både långkalsonger under och täckkjol över, och ändå var det kallt. Burr. Dumt att jag har bilen hos S, så det blir nog buss kanske för första gången på evigheter. Har inte åkt buss i den här stan på år och dar.

Trodde i mitt stilla sinne att jag skulle ha fullt upp på jobbet idag, men inte då. Även fast jag  var ute med Cilla i en och en halv timma så var jag ändå klar med allt jobb till typ tre. Konstigt att vissa andra tar mer än hela dagen på sig att göra mindre än vad jag gjorde idag....ineffektiva människor!  (Sen att jag satt och slöade vid datorn lite länge och flexade över är en helt annan sak.... :p) SÅ, nu har jag gnällt lite också! =)
Det var iaf trevligt att gå från jobbet.... tralalalala. haha ;)

Ikväll blir det som sagt tårta och mys hos födelsedagsbarnet! Men ingen träning!!! Vill inte riskera att få omtag på förkylningen.

Undra om det är läge för nåt i magen kanske....




Soft dag

Av förklarliga skäl så har dagen varit lugn. :p haha  Vaknade lagom tidigt/sent helt tjock i huvet och halsen. Blä blä. Men efter att tag så har man ju kraxat och hostat så man är någorlunda i form iaf. Slöade lite i soffan en stund, sen var jag ut på sjöpromenad med darling i den vackra soliga kylan. Kallt som fan, men vackert så man nästan blir religiös! =) Tack för en mysig promenad baby! (Terapi kan man också kalla det...mitt lilla huvud är ju som fullt av funderingar av alla de slag för tillfället, så du behövs i mitt liv - big time darling! )

Tanken var att det skulle bli pulkaåkning ikväll, men grabbarna bangade - tyckte visst det var för kallt. :p Men det gjorde inte mig så mycket, jag var rätt frusen efter sjöpromenaden så det var mys att bara slappa i soffan under filten och slötitta på tv hela kvällen. Förmodligen bra för förkylningen att låta bli också... :p

Nu är det hög tid att sova, känner på mig att jag får en tung dag på jobbet imorrn. Och dessutom födelsedag för bästaste bäst! =)

Kram

Helkväll med tjejerna

Ja igår kväll med tjejerna blev ju bara helt underbart roligt! =)
Vi började här hemma hos mig med en trevlig taco-middag, jag, Sigrid, Anna, Malin, Linnea och Jennie. Ett glatt gäng!
Linnea tog med glädje hand om disken när hon såg att jag hade diskmaskin, tack tack! Ja, de andra hjälpte ju också till att plocka undan, så det gick geschwinnt! Tack tjejer!

Ja, sen var det bara att dricka och ha trevligt, och det hade vi garanterat! Linnea hade hårproblem, så Anna flätade och plattade med min turbo-plattång! ;) Fint blev det!

Jennie smet iväg en sväng och hämtade Madde och hennes kompis. Trevligt med fler partytjejer!
Men nånstans under kvällen gick det på tok...vår trevliga tillställning fick helt plötsligt ett tema..."Fest med gruppboendet" :p haha Jag tror det hade nåt att göra med bilderna, men jag vet inte....haha Ja, det spelar ingen roll, jäkligt kul hade vi! Drack, dansade och sjöng och hade det bara kanonbra! Tog massa knasiga bilder, och vissa blev matade med hallon...haha.


Sen var Jennie en ängel som körde oss i två vändor ner till Plaza. Tack, tack!  =) Direkt till baren och en mumsig shot. Sweet! Rätt mycket folk i farten, kanske inte så konstigt med tanke på att det var löningshelg.... Och mycket folk jag känner var det också, bla några gamla klassisar och ganska många från jobbet. =)
Dansade och hade trevligt hela kvällen! Och tack Malin för pratstunden på toaletten, viktiga tillfällen såna där... ;) 
Väl ute så fick vi (jag & Sigrid) efter lite om och men iaf tag på en taxi med trevlig (och snygg haha) chaufför. Och billigt blev det också... ;) Me like!


Och så några fina citat från kvällen:
"Annars finns det ju fräscha bär därute." /Madde
"Den här känner jag igen" /Madde
"Botten upp och resten i hålet" /Madde
"Ibland önskar jag att jag hade blöja" /Linnea
"Är bröstvårtan kvar?" /Linnea
"Vi måste ta dem på refrängen" /Jennie

En bra kväll helt enkelt!
Tack flickor!

RSS 2.0