Funderingar

Mycket funderingar som vanligt, men det är ungefär samma lika hela tiden...bara mer eller mindre av det ena eller det andra ;) Flummig? Ja, det är det. =)

Igår var det så äntligen dags för mig att få gå till Sandra och bli klippt. Härligt! Hon hade varit på kurs i helgen och ville gärna göra nåt nytt, och jag ville förnya mig så det passade ju utmärkt! Hon såg det på mig när jag kom att jag ville göra nåt  nytt.... Och så bra det blev! Jag är nöjd nöjd nöjd!!  Ska jag börja ett nytt liv nu med flytt och allt så är det ju lika bra med en liten makeover också, inte sant!?

Igår var det som vanligt box. Och idag har jag ont i vänster rumpa. Tjejen jag körde med sparkade grymt hårt på sidekicksen, och dessutom så är det säkert min muppiga höft som gör sig påmind. Men idag har jag iaf varit duktig och gjort mina övningar. ;)
Tyvärr så har det inte varit något smul utöver det vanliga där. Brukar kunna vara där på måndagar, men inte igår... tråkigt nog....:p
Tänk vad mycket lättare det vore med ett namn... ;)

Jag har lagt ner lgh på skolgatan tror jag. Känns inte 100 på den faktiskt.  Det är en på Rådhusgatan 59 som visas på torsdag och så vet jag om en som kommer ut på Rådhusgatan 95 snart. Så det rätta stället dyker nog upp förr eller senare  =) Jag har ju inte bråttom att flytta, men det är nog bra att inte dra ut på det hur länge som helst.

Åhhh, resan till Cypern är bokad!! Så härligt det ska bli att åka bort med kexet!!! En vecka i solen med bästaste bäst! Kan inte bli bättre!

Och nä, det blev ingen större förändring. Det är som "vanligt". haha
Flummigt? Ja, klart det är ;)


Idol-Lars

Var på Pause igår och kollade och lyssnade på Lars från Idol. Vilken liten nalle han vekar vara. Inte mycket till mellansnack där inte.
Innan Pause var det mysig middag med Malin och Anna hemma hos Malin. Mycket trevligt och mycket god mat! Men efter god mat och knappt två glas vin blev jag tvärtrött, någon klubbade mig i huvudet tror jag. Så jag tog mig med stor möda igenom spelningen för att sedan lämna flickorna i krogkön och ta en taxi hem till sängen. =)

Var även ut till Oviken en sväng igår och hälsade på m o p lite. Och Viggo förståss. =) Sydde ett par stygn på min vårduk och sov en stund på soffan. Var ut i lagårn och seminerade en kviga också. Bytte blinkerslampa pålilla bilen, och det var inte det lättaste. De är ju inte direkt designade att vara lättåtkomliga de där lamporna. Men med lite hjälp från paps så gick det tillslut.

Idag blir det våfflor hos Malin, gott gott! Sen kanske jag ska kolla när Marty spelar SM-kvalmatch i curling ikväll. Får se hur pigg jag är då.


Vissa saker sticker lite i ögonen när man ser det, men jag har haft mina aningar. Jag hoppas att det inte innebär några större förändringar. Det skulle jag tycka var lite tråkigt....

Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne!

Känner mig på ett strålande härligt humör idag. Jag kan inte komma på nån speciell anledning till varför, jag har bara känt mig liksom...lycklig, nästan kär idag! Härlig känsla det där!
En bra sak med idag är att jag inte hört nåt från fatighetsbyrån, och det måste ju betyda att inget mer bud kommit in...än :p Bra det än så länge. =)

Idag blir det nog ett litet försök till träning, en snabbis ska jag nog iväg på sen tror jag. =) Skippade ju Core cirkel imorse, så det vore dumt att inte träna alls idag...

Men först, lite mat!!  =)

Budgivning pågår

Yep, nu så har jag gett mig in i budgivningsdjungeln. Hoppas hoppas att det inte drar iväg i pris. Vore ju som skönt att få det undanstökat och flytta till eget. Faktiskt. Så nu hoppar jag till varje gång jag får sms och hoppas att det inte är fastighetsbyrån som meddelar nya bud... :p

På jobbet är det lite rörigt. Cilla ska sluta, och om jag ska ta över en del av hennes uppgifter så vill hon visa och lämna över innan hon slutar. Men om muppchefen ändrat sig och jag inte ska det så kommer hon bara sluta utan att läman över. Så jag måste höra med chefen vad han tänkt, om han står fast vid sitt ord eller om det bara var nåt han sa när jag sökte annat jobb.

Blir nog lugnt med träningen denna vecka, ska bara försöka göra mina tilldelade rörlighetsövningar, men inga pass eller så. Måste låta förkylningen gå tillbaks lite, inte för att den är så kraftig, men kroppen kan behöva vila lite. =) Har träningsvärk från boxen än...

Var och hämtade päronen på tåget idag och överlämnade bilen så de kunde ta sig hem. Verkar som de haft det bra iaf. =) Lockande med semester -  ja, visst...men det blir det ju i juni med bästaste bäst! =)

Nu blir det tv-soffan och slökväll!

Mmm, trevligt då! Me like! =)

Håhåjaja

Har varit på banken idag och fått lånelöfte, så nu är det bara att shoppa lägenhet då! haha Just nu lutar det faktiskt åt en på Skolgatan, men det kan ju ändras till i morgon ;) Men jag tror det blir ett bud på den iaf.... =)

Bootcampen i lördags var ju helgrym! Vi var bara två som kom på passet och det var två instruktörer, så det var till att köra hårt! Men gud så kul det var! Hade visserligen träningsvärk i varenda liten muskel efteråt, men det var det värt! Var och fick lite ny träningsvärk på boxen igår. Mycket roligt pass med lite nya moves! =) Och så såg jag ju en sötis innan passet också... thihi ;)

Så har jag varit i Oviken och jobbat lite i helgen också, jävlats lite med maskiner och varit med vovven i skogen i kanonfint väder! M o p kommer hem imorgon, så det blir lite ordning på torpet igen. =)

Vad mer? Ja, vet inte....det är mest lägenheter som snurrar i mitt huvud just nu. Faktiskt. Jaja, en del annat kanske rör sig i mitt huvud också,  med det behåller jag där... ;-) thihi... Nobbade igår, men jag kan nog inte hålla mig borta så länge till ;) hrmm

Puss


Många bollar i luften

Åh, det är mycket på gång nu. Jobb, flytt, träning, ansökningar, osv osv  Lite rörigt bitvis, men det ordnar upp sig eftersom tror jag. =)  Igår hade jag huvet fullt av allt och lite till tror jag. Men idag har det klarnat en aning. ;)

Var och kikade på en lgh igår som kändes riktigt bra. Budet är uppe på 400 000 just nu så jag ska fundera över helgen och kolla på de som visas i helgen innan jag lägger bud. Hoppas den inte sticker iväg för mycket i pris bara.  Men jag fick en bra känsla, ganska bobart på en gång, inte så mycket "måsten" att fixa och renovera.=) Så håll tummarna! 

Träningen går bra, har väl dragit ner en aning men det blir minst två pass i veckan iaf...gärna fler ;) Jag ska bara få till mina oviga, osmidiga muskler så jag inte får så ont i höften. Imorgon blir det 90 min bootcamp...med fascisten förståss ;) Det blir spännande! Och jobbigt! Och roligt! =)

Just nu lutar det åt en liten semesterresa med bästa vännen i juni. Det är välbehövligt att komma iväg lite! =) Mycket bra! Och så har jag lite häng på biljetter till U2...men det bli nog bara om nån jag känner vill med. (eftersom sweetie har biljetter på en annan plats :p) Det är ju iofs samma helg  som yran...men den kan man ju liksom nu...och så är den ju varje år :p

Kvällen erbjuder dans till Skåne-pågarna. Det blir kanon det! Så nu ska det ätas och piffas. ;)

Irritation

Det är bara så att en del personer i min tillvaro kan gör mig irriterad. Kan tyckas vara för ingenting, men irriterad blir jag.  Det bästa då är att gå därifrån. Det gjorde jag nu.
Dagen har än så länge varit lugn. Har gått hygienronder med Cilla. Gjort mitt jobb klart sedan länge faktiskt. Jaaaa, det är sååå roligt med för lite att göra. :p  Blä. Då blir det till att slöa runt och inte göra så mycket vettigt....

Vad det bli ikväll vet jag inte riktigt än, pojkarna ska spela final i företagscurlignen. Kanske att jag ska dit och kolla. Det kändes inte jättelockande att sitta i en kall lokal på obekväma stolar i två timmar, men men...de blir väl besvikna om jag inte kommer...

Är helt ledbruten och mörbultad i kroppen idag efter gårdagens besök hos sjukgymnasten. Ont lite här och var faktistk. Men jag var duktigt och gjorde mina övningar igår kväll (dock inte den som ska göras på power plate, det var lite svårt när jag inte har nån...) Borde varit bort och gjort dem riktigt idag, men just nu känns det som jag bara vill gå hem och lägga mig och sova...

Lite bra har det varit idag iaf... ;) Smul smul....tssss


Osmidig?

Tydligen så beror det onda i min höft på att jag är totalt osmidig i mina muskler. Typ höftböjaren är för kort och sidmusklerna och bla bla bla... Och det kan jag inte säga nåt om för jag är smidig som ett kylskåp ungefär, definitivt inte som en katt iaf... :p Så jag fick några rörlighetsövningar som jag helst ska göra varje dag. Men det var ju rätt trevligt där hos den snygge, vältränade trevlige sjukgymnasten som klämde och böjde på mina leder och knäckte ryggen på mig ;)
Nu har jag visserligen ont lite här och var, men det får man ta.

Igår var det box med fascisten som vanligt på måndagar, dock utan mitt bästa träningssällskap så jag fick köra mot nån ny tjej. Och det gick väl bra det med, men hon såg lite rädd ut bitvis... :p

Och äntligen, efter fem år på jobbet så har jag fått en egen dator! Sprillans ny, bara min! (eller ja, företagets då, men jag är ju bonde också så jag äger ju företaget, alltså är datorn min ;) haha) 

Nu ska jag kika på lägenhet.

Snöyra

Det driver på rätt bra nu när det blåser och är snö i luften. Kul. För då lär ju alla vägar här driva igen och ingen här är riktigt haj på att röja snö. Bra. Får be Olov isf, för Lars tror jag inte är nån stjärna på det. Haha, inget illa ment.

I övrigt är det rätt lugnt här förutom att det är ett helvete att försöka få nån värme på elementen. Det är ju inte bara att elda och tor att det räcker, nej nej, det ska eldas mycket och med rätt drag och suck...men nu tror jag det är på rätt väg iaf. det vore ju trevligt så jag får duscha i varmt vatten ikväll.

Det lutar åt att det blir en skogspromenad idag, trors det urriga vädret. Men hunden behöver ut. Och ungen också skulle jag tro. Blev inte nåt igår, för då sov jag på soffan ;)

Livet på landet

Åh, det är rätt härligt att vara här ute faktiskt. =) Ett totalt lugn råder här innte just nu. Det enda som hörs är klockan som tickar och datorn som surrar lite lågt. Och hunden som sover på golvet. =) Ibland blir det nästan så tyst att det gör ont i öronen, men det är definitivt bättre än Rådhusgatan... :p Imorgon blir det nog promenad i skogen. =)
Lite småkymigt att sova själv i stora stora huset, men det brukar gå bra. Och så har jag ju vakthunden ;) haha

Men nu är det eldat i pannan och kossorna är matade för natten, så det är väl bara att krypa i säng. =)



Enligt order från fascisten så har jag bokat tid hos sjukgymnasten till på tisdag, då ska han få se över min muppiga höft. Lars tipsade idag om en snygg naprapat också, så hjälper inte sjukgymnasten så får jag prova där. ;)
För nu är det verkligen värre än vanligt, ont när jag kör bil eller sitter länge, eller när jag bara sitter kort också. Bäst är att ligga eller stå, och tydligen inte så bra att träna heller. Blä blä blä. Men jag tänker köra box på måndag iaf, så det så!

Ett leende

Ett leende kostar ingenting, men medför mycket.
Det berikar den som mottar det
utan att utarma den som ger det.
Det dröjer blott en stund,
men dess minne förblir ibland evigt.
Ingen är tillräckligt rik för att kunna reda sig det förutan.
Ingen är för fattig för att inte förtjäna det.
Det skapar lycka i hemmet, det underlättar affärerna.
Det är ett sensibelt tecken på vänskap.
Ett leende erbjuder vila åt den som är utmattad,
uppmuntrar de allra mest nedslagna.
Man kan inte köpa, låna eller stjäla det.
Och om Du en dag möter en sådan människa,
som inte mera vet hur man ler,
var generös och ge Ditt leende åt henne,
för ingen annan behöver det lika mycket
som den, som inte kan ge det åt andra.


Keep smiling! =)

The break up

Ja, vad ska man säga...  Nu är det gjort. Ute i luften. Och det känns riktigt bra. Visst känns det lite konstigt också, men på det stora hela känns det bra. Faktistk. Och det bästa är väl att vi är så överens om det hela. Annars hade det nog varit lite jobbigt. Men det verkar som att vi tycker lika, att det inte känns rätt och att det fattas något.....
Så nu vill det till att jag hittar mig en lägenhet, för det är väl ungefär sagt att Marty bor kvar här och jag hittar mig nåt nytt. Vill helst köpa en lgh här i närområdet, för jag vill ju ha nära till jobb och träning osv... Jag har ev möjlighet till en hyres i andra hand på Frösön, men jag vet inte än om den blir tillgänglig. Isf blir det tills jag hittar nåt att köpa. Och att bo i Oviken och pendla känns inte aktuellt... :p
Usch vad mycket stök det komer vara framöver...blä blä.

Jaja, nu blir det träning - lite pump ikväll. Och imorrn bitti blir det givetvis Core Cirkel med fascisten.... ;)

Fascistträning

Som vanligt på måndagar var det box-pass igår. Hur underbart som helst och välbehövligt till tusen! Och fastän jag knappt ätit sen lunch så pallade jag utan några stora problem ;) Ja, vad annat kan man göra då när både fascisten OCH Sigrid peppar på... :p Dessutom så slår hon ju till mig om jag inte tar i ordentligt ;)
En mycket smulig tillställning må jag säga...  "Jag trodde det här var en träningslokal" ;) haha En hel bunt med snyggingar i farten...och golvet blev torkat på kuppen också! haha :p

Ja, innan träningen var det rätt mys också....behöver lite närhet. Det är mycket nu, och lite rörigt, men det känns ändå bra...fast lite konstigt. Hmmm, men jag kan ju bara fatta rätt beslut enligt healingen... ;) haha

Och när vi ändå är inne på beslut så kan jag informera om att jag inte fick jobbet, det gick till en annan sökande. Men det gör faktiskt inte så mycket, jag tror det kan bli bra här också framöver.

Nu ska jag ut till Oviken en sväng. =)

RSS 2.0