Dags att raka benen...

...eller vaxa. Whatever. Såg det när jag satt i solen på balkongen att mina ben ser ut som spindelben med en massa hår. Haha. Nu är ju inte jag den som brukar raka benen sådär jätteofta, men nu såg jag att det kan behövas, speciellt som vår och sommar börjar närma sig. Och det kan ju betyda bara ben. =)

Det är så sjukt mycket som snurrar nu så jag vet snart inte vart jag ska sätta fötterna längre. Förra helgen hade jag lite rekreation i Lit hos syster. Drack rom & cola med Lucas...lite tidigt för honom, men han drack mest cola... ;) Det var riktigt trevligt. På Söndagen var vi på en liten utflykt och grillade korv på älvstranden. Mysigt!!
Söndag kväll blev det en liten visit hos Felicia som fyllde år. Jag tänkte först att jag inte skulle dit, men så ändrade jag mig och åkte iaf. Och det var tevligt och god paj, så det var bra beslut. =)

Sen har dagarna bestått mycket av tapetletande till förbannelse. Men jag har till köket (grön) och jag tror jag bestämt mig för sovrummet (vinröd) så nu är det bara vardagsrummet kvar, och färg till hallen. Ja åsså golv också. Och så tror jag vi bestämt att Marty ska behålla soffan (och sängen) så vi var och kikade på Mio efter jobbet och jag hittade en likvärdig den vi har som inte var alltför dyr som jag tror jag ska slå till på. Nackdelen var väl leveranstiden då, men innan midsommar bör den komma. :p Kollade på säng också och det lutar åt en 160 cm, man vet ju aldrig om man får nåt sovsällskap framöver... ;)

Måndag var det träning igen, kanonkul pass var det, men inget smul. Jag hoppas på bättre lycka på måndag ;) Tisdag kväll var det middag på Mikado, avtackning av tanterna. Mycket gott och trevligt, men lokalen var aningen kal så jag hoppas det kommer lite utsmyckning vartefter.

Igår var det dagen D med bankbesök, avsyning av lägenhet och slutbetalning. Så en stund igår var jag tokrik! ;) Men nu har jag ju en egen lägenhet istället, och rik blev jag ändå för jag fick min del av insatsen av Marty igår, så  nu ska det shoppas! =)

Suck, det är så mycket som skulle göras, men jag har varken färg, tapeter eller hantverkare, så bitvis känns det som om det bara blir skit och ingenting av min renovering. Så jag var ltie låg en stund på eftermiddagen....men det gick över med lite smul, lite sol och en glass på raggarn med kexet...=D

Kvällen spenderades med två underbara tjejer på stan. Vitlökssås med kebab till sen middag, inte så dumt. Och en kik på brasan och fyrverkerier i Badhusparken blans fulla fjortisar och 40isar. :p

Nu blir det tv-soffan...tror inte jag kommer kunna sova i sovrummet, kommer nog kännas som att ligga på en motorväg. Imorgon blir det kanske nån vända med lite prylar. Skulle varit på Clas Ohlson och kollat på lite saker, men jag vet inte om de har öppet imorgon. Och så skulle jag haft ett par nya solbrillor för mina är tydligen trasiga....

Natti


Det är inte meningen att jag ska förstå mig på dig va?

Change of opinion

Ja, jag har alltid sagt att jag inte riktigt gillar Caroline af Ugglas. Tyckt att hon är lite för mycket liksom...  Men - jag får nog ändra mig och erkänna att hon är rätt frän.... Gillade hennes melodifestivallåt riktigt mycket och nu kollar jag på Så ska det låta där hon är med. Rolig tjej! Än har jag ju inte stängt av pga henne, snarare att jag vill stänga av pga den andra bruden...:p

Utbud och efterfrågan

Åh, det blev rörigt på jobbet idag. Skulle lägga in dokument i nya systemet och tyckte det gick jättebra, sen när jag var klar och kollade igenom innan jag skulle gå hem så såg jag att det var FEL!!  Jag hade inte använt den mall som var tänkt utan bara plockat in mina filer och då blev det  jättefel. Hoppas det går ändra, det är ju inte skickat för godkännande än så kanske... Cilla får hjälpa mig med det på måndag.

Var och visade papsen och Mats lgh idag, och de tyckte den såg bra ut. Och det tycker jag också.=)
 Men frågan är om det kanske ändå ska målas många av väggarna  -  det blir mycket tapet annars. Och igår när vi kollade så tänkte jag att soffan är mer grå, men jag ser ju nu att den går ltie åt gråbrun och då kanske man ska kika på lite annan färgskala. Om jag nu få soffan förståss. Får ut och kika mer imorrn på färg och tapet.
Sen såg jag att det kanske är lika bra att slänga in nytt golv. För i hallen där garderoben står så var det ju missfärgat och om jag tar bort den - vilket jag kommer göra -  så blir det ju jättefult med en ruta på golvet i en annan nyans. Lurigt.

Ibland undrar man hur världen är funtad egentligen. 4 som vill typ samma sak, alla med olika för- och nackdelar....men inget egentligt material om man säger så. Så vad gör man? Låser dörren, stänger av telefonen och gömmer sig under en filt eller? Do not know.

Misslyckad träning

Eller ja, träningen i sig gick ju bra, men biorsaken till att jag gick dit gav inget resultat mer än att jag mötte kompisen då jag kom...haha ;)

Nu blir det stekt svamp och tv-soffa =)

Kökstapeter köpta

Idag har jag fått nycklarna till nya lgh!! Skulle ju bara låna dem en stund, men de tyckte jag kunde ha kvar dem när vi ska träffas på onsdag. =) Så nu kan jag dit och kika när jag vill! =D
Så  efter att jag varit på stan i några snabba ärenden utöver att hämta nycklarna så hämtade jag upp Dolly för att få lite sällskap och smakråd i tapetletandet. Det är ju en djungel! Men vi lyckades hitta en trevlig grön tapet som ska vara i köket. Och lite idéer till sovrum och vardagsrum. Hallen blir nog till målad den. =)
Så nu ska jag försöka få Sara att komma och kolla om hon vill se hur stort det är, och även Anders som ska kolla elen.

Och nu ska jag bara njuta av lugnet =) Har lägenheten för mig själv hela helgen med början nu. Det är ju Forum denna helg, men jag har bestämt att jag inte ska iväg. Och det är så skööönt! =) Ska bara ta det lugnt, lugnt, lugnt!

Men nu tror jag det blr en liten sväng bort till Step In för att kolla smulläget ;) Hoppas på god jaktlycka

Färdig

Ja, jag har ju läst ut boken nu, Låt den rätte komma in. Och jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den. Kanske att den var lite bra med tanke på att jag läste ut den relativt snabbt. Men handlingen, nja jag vet inte...förmodligen greppade jag inte symboliken med vampyrer och mobbing och allt vad det nu var...men ok...den får väl godkänt då. =)

Kanonfint väder ute, jag måste nog sitta en stund på ballen och lapa sol. =)

Slött

Nu var det länge sedan igen. Jag som tänkt blogga sååå mycket, heeela tiden :p Jeje.

Påsk har det varit och då var jag hemma i Oviken och jobbade. Därefter bar det av upp till Medstugan för att hälsa på och vara lite med Luken och käre kusin PG som var och hälsade på även han. En dag på isen och pimpla, fick en öring. =)Och en dag i Norge. Det var trevligt det. =)

Blev en kort jobbvecka, men det gjorde ju inget. =) Var till Oviken en sväng i fredags och seminerade en kviga....snart dags för ett gäng dräktighetsundersökningar tror jag. =) Igår var jag till Hammerdal på studiebesök på Jämtlandsgården. Intressant att se var det, fint bygge men säkert en del att jobba på.

Kvällen igår bestod av ett par timmar i insläppet på Folkets hus där Scotts och jönsarna (Lars Kristers) spelade. Därefter knöade jag in mig på dansgolvet. Jag och Helene stod även lite framme vid scenen och dregglade lite när snyggingarna i Scotts spelade ;-)

Idag har vi varit i Bleka och hälsat på.

Nu blir det sova. Och i morgon blir det box, och förshoppningsvis smuligt i gymmet ;)

Låt den rätte komma in

Efter att hört att boken ska vara så bra så tog jag och köpte den idag. Får se när det blir av att läsa den också.

Håller även på att prova JLo's parfym Sunkissed Glow som följde med en tidning jag köpte. Den luktar riktigt gott faktiskt, så det kan vara nåt att investera i.... =)

Var på GP efter jobbet för att kolla på tapeter, men det var inte så lätt...det finns ju typ 100 000 olika att välja på. Men jag vet väl lite på ett ungefär vad jag är ute efter.... Jag vet när jag ser det ;)

Var iväg och tränade en sväng, men det var inget smul  i farten tyvärr. Tur att jag har en ganska säker tidpunkt då han är där... ;) Men tänk vad ett namn skulle underlätta.... =)

Imorgon är det halvdag, och sen är det banne mig påskledigt ett tag! =) Kanske coreträning imorgon kväll...

To be continued

Oj, nu var det länge sedan jag skrev... Har haft lite fullt upp kan man säga, och så har jag varit sjuk också.
Men man kan säga att nu känns det som att det mesta går åt rätt håll. =) Lägenheten är fixad, betelade handpenning i fredags. (den på Fagervallsgränd blev det) Och så har jag pratat med Sara och Olov om renovering, så de ska väl hjälpa mig med det då det är dags. =) Så det är "bara" för mig att välja tapet då... :p Och ja...det blir inflyttningsfest så småningom. Tillträde den 29 april. =) Sweet!!

Idag var jag och tränade för första gången på två veckor. Efter förra boxen blev jag helt cp i höften och benen. Sen för en vecka sen vände det och gick upp i ryggen och huvudet. Så jag var hemma från jobbet ett par dar med värsta migränen förra veckan. Nu är det iaf bättre, så jag hoppas att det går åt rätt håll fortsättningsvis också. Ska var lite duktigare med att göra mina rörelseövningar. =) Åhhh, idag var förresten en bra dag att gå och träna =D Lite sådär smuligt efteråt.... Var länge sen sist nu. ;) Söt, söt, söt! Ska bara komma mig för att göra nåt konstruktivt... ;)

Annars så har jag varit en del i Oviken. I helgen hade jag lite lugnt där, var ko- och hundvakt då m o p var på kalas. Och igår var det healing igen. Mycket kvinnlig energi tydligen, så de fick packa in den så att det skulle få plats lite manlig energi också. =) Får se om jag märker nåt av det. =)

Sen har jag kommit fram till att jag ska försöka avveckla en kontakt som jag inte har så mycket utbyte av...visst är det lite kul, men inte i längden - faktiskt. Det är inte helt lätt, men jag måste göra det för mitt eget bästa... =)

Förra veckan tog jag och kexet en myssväng till relaxen på badet...det var sweet det! Mycket bra för min rygg som var ond då! Dock lärde vi oss att trots att det är mycket dimmigt i ångbastun så kan man få se saker man inte vill se. :p

Och igår var det mysfika på Pause med de härliga tjejerna! Vi måste försöka hålla igång våra träffar lite bättre tror jag. Efter fikat tog S och jag ett varv i rondellen och åkte och bowlade en sväng. =) Kvällen avslutades med mysfilm hemma i soffan. Mycket trevligt.

Påsken kommer jag vara i Oviken och jobba samt åka och hälsa på Åsa, Lars och Luken i stugan.

RSS 2.0