Det går trögt

Idag har jag inte flyttat en enda låda! Däremot har jag städat av diskbänken i nya köket, satt tassar under soffbenen så  de inte ska repa partkettgolvet och tvättat en massa! Så jag kan nog gå under kategorin duktig idag iaf. =) Jag var helt klart värd att få sittaoch sova på balkongen en stund på eftermiddagen ;)

Imorgon och på torsdag blir det Oviken. Torsdag kväll ska jag till sjukgymnasten igen, tänkte det var lika bra nu när jag håller på och flyttar och bär saker och ska till Oviken och jobba.

Nää, nu ska jag kolla på "So you think you can dance"

Semesterdags!

Äntligen lite välbehövlig semester! Somnade i soffan vid ½10 igår kväll och sov till 9 imorse, så jag var nog lite trötter. :p

Ryggen har jävlats mest hela veckan. Var tillMarcus på Manumed i onsdags och sen blev det mycket bättre. Vet inte om det var hans behandling eller den rosa tjejpen jag fick som gjorde susen ;) Ska försöka vara duktig och göra mina rörelseövningar och se om det blir bättre, annars ska jag dit igen till veckan för en ny omgång.

Nu, till sist...ett par månader senare så är det inflyttningsklart! Har fått dit sängen iaf och nu i helgen blir det väl lite mer möbler som ska dit. Soffan hämtas på måndag. Sen är det bara alla resterande prylar som ska fraktas dit...det är ju tyvärr mer än man tror när man sätter i gång att rota i det... Ja, det är såklart en hel del städande som behövs också...det är rätt så mycket slipdamm och skräp där.

Nä, nu ska jag packa lite låda för att sedan styra kosan mot Oviken en sväng. Dags för healing igen. =)

kram

Grym träning!

Men jag tror inte jag kommer kunna röra mig på en vecka. Fick köra med Jonas idag, och det är inte nådigt kan jag säga.... roligt var det iaf!

Lyckat idag! Tänk vad allt blir mycket enklare med ett namn... ;)

Midsommarhelg

Så, nu var ännu en midsommar avklarad. Började det hela med en mycket trevlig kväll i torsdags då det bjöds på grillat hos Jennie med tillhörande drycker. Efter god mat, dryck och trevligt umgänge begav vi oss till Aspåsnäset för att svänga våra lurviga på logen. Jag tror inte jag dansade så mycket, men roligt var det. Bitvis lite problem med balansen bara, men det gick bra. Höll på att frysa ihjäl när jag var utomhus, men fick värme av en mycket trevlig gentleman ;) Vi kom f ö fram till att det vore praktiskt om vi två gifte oss, för då skulle vi(jag) slippa stök med att byta efternamn. Haha. Nån gång under kvällen lovade jag dessutom bort sovplats i Oviken till 6 pers till på fredagen, vet inte hur det gick till :p Tror jag tackade ja till att hänga med till Malung också, men jag är intehelt säker ;)

Så det var ju bara att bege sig ut till Oviken på midsommaraftonen. Grilla lite, dricka lite och ha det trevligt på verandan innan det var dags för Fröjdholmen och dans till Fålings. Inte dumt det. Speciellt inte när man får dansa med så trevliga och mysiga pojkar som jag hade förmånen till =) Tack pojkar för en trevlig helg!
Lördagen var det prat om att ha en kväll med målning, men det blev det inget av  med för vissa skulle ju jobba. Men det gjorde inte så mycket, sov i soffan istället.

Idag har det varit lugnt, ute och åkt lite motorcykel...tittade förbi hos Leif och Maria som höll på för fullt med huset. Middag på Sibylla i Brunflo. =) Gott det.

Har försökt packa lite, men det går sådär....så det blir nog film istället. Och imorgon börjar sista veckan sen så är det
S E M E S T E R!! Givetvis blir det box imorgon kväll...hoppas på bra träning ;)

kram

Vilken lyckad träning! =)

Ja, det var väl bara för att jag var lite sent ute och kom precis då passet skulle börja. Vem ser jag då i gymmet om inte HAN - han som är så söt som jag inte sett på hur länge som helst! =) Var tvungen att backa ett steg bara för att kolla att jag var rätt ute och inte såg i syne. Jag såg honom och han såg mig. Men jag kunde inte göra så mycket då eftersom träningen började...
Passet var bra, det var dock inte Jonas som hade det men det var bra ändå. Jag har ju inte tränat på tre veckor så det var bra med ett snäpp mildare än hans pass. Hade inte så mycket hopp om att han skulle vara kvar då passet var slut, men så fel man kan ha.... Felet med mig är att jag ibland inte vet hur jag ska bete mig, totalt hjärnslläpp, så det blev "bara" en lååååång blick och ett hej, men det är bättre än inget...haha... Fiiiina ögon det där...Nu vet jag att han lever iaf.

Muppigt

Jämtländsk sommar på hög nivå!

Det innebär mulet, regn och ca 10 grader varmt(?) Nä, nu får det vara nog! Nu vill vi ha sol och värme snarast tack!!!

Hade fundering på att åka på dans igår, men det blev inget och det kändes ganska skönt faktiskt. Det skulle varit rått och kallt ute och stökigt på dansgolvet. Och Jannez är egentligen inga favoriter helle så jag är ganska glad ändå. Jag slökollade på tv och packade en låda med filmer och CD's...

Nu ska jag åka tll lgh för att se om Sara är där och tapetserar vilket jag hoppas, Därefter ska jag vidare till Lit och hälsa på Luken och syster. Till kvällen blir det lasagne hos brorsan och Dolly-med-stormagen.

kram

Dåligt med uppdatering här va!?

Ja, det har varit lite fullt upp med annat kan man säga så uppdateringen här har varit minst sagt bristfällig.

Så, vad händer? Ja i lägenheten går det lite trögt, men golvet är lagt klart iaf.(Dock inte under där diskmaskinen ska stå, men alla rum) Tapetseringen var påbörjad, men det blev inget bra resultat så det ska göras om. men i princip är det bara tapeter och målning i hallen kvar. Och elen. Och slipa och måla dörrar. Och bygga en trall till balkongen. Och. Och.Och. Diskmaskinen blir f ö  en smaldisk då en fullstor inte fick plats riktigt, men det går ju lika bra det.
Soffan har kommit också, och sängen går hämta så det vore ju bra om nåt rum blev klart så man kan ställa dit lite saker. Sen blir det till att börja med det roliga - lampor, gardiner och sånt pyssel! Och ljudanläggning. Gudars så mycket det är att greja med!

Semester på Cypern med kexet, det var najs det! Sol, bad och lata dagar. God mat i massor och trevliga människor! Dit kan jag åka igen. =)

Nu väntar två veckor på jobbet innan det är dags för semester igen. Då är det tänkt att jag ska åka till Öland första veckan, men jag känner mer och mer att det skulle vara skönt att vara hemma de där tre veckorna...faktiskt. Har inte köpt resan ner än, så jag ska fundera lite lite till på det.

Imorgon blir det till att hälsa på Luken en sväng, vet ju inte när man får träffa honom nästa gång annars. Ska ta en kik förbi och hälsa på tjockmagen också. ;)

RSS 2.0