Krax

Dansen igår var bra, mycket bra folk där. Trevligt.
Men idag vaknade jag med en hemsk förkylningskänsla i kroppen....blä!! Träffade ju en snorig Lucas i torsdags som matade mig med nötter, så det är väl inte så konstigt kanske. Men det är inte så jäkla kul med en omgång till när jag just blivit lite bättre.

Idag blir det städning, handla mat och fixa inför kvällen. Ut med tjejerna, nice!! =)


Fika & shopping

Så, då har jag varit på stan med bästaste Anna och fikat och shoppat. Och oj vad jag har gjort av med pengar! Vågar inte kolla banken... men det blev väl ett par tusen mindre i kassan. :p
Otroligt vad man kan hitta kläder då man inte är ute efter nåt speciellt. Lyckades hitta fyra par jeans och två tröjor. Ganska duktigt tycker jag! =) Till mitt försvar kan jag säga att jag inte handlat kläder på rätt länge... :p Och roligt var det, upptäckte att jag kan ha stl 36 igen! Trevligt!

Jag hade ju tänkt gå och träna, men nu blev det stan istället. Men jag har fortfarande ärenden ogjorda så jag måste kanske ner en sväng imorrn igen om jag orkar. Var inte nåt jätteviktigt....typ optikern. :P Risken finns att jaginte har tid för annat än städning imorrn...ska jag få middagsgäster så måste jag röja rätt bra. :p

Nu blir det mat, vila och sen förmodligen dans! =) sweet

Tröttis

Oj, vad trött jag är nu. Somnade visserligen inte jättesent (före tolv), däremot vaknade jag typ ½6 och tyckte inte det var så stor mening att somna om. Drog mig en liten stund och tog en lång skön dusch. Så jag kom ju på jobbet tidigt och är i princip klar med det mesta jobbet redan... Kommer nog gå tidigt, en sväng på stan med Anna kanske och eventuellt dans ikväll om jag inte däckar i soffan. :p

Snart lunch. =)

Planeringsdag

Idag har det varit både lugnt och fullt upp...hur nu det går ihop. :p
Har hämtat och kört kvävekärlet till Oviken, skitkul att köra runt med flytande kväve i bilen...nja, inte särskilt...men det gick ju bra. =)  Och så har jag även seminerat min första ko idag...spännande att se om det gick vägen. =)
Och jag hade ju sån tur att jag fick kramas lite med gullungen också. Lycka!

Träningen igår gav ju en härlig träningsvärk i rumpa och ben, så trappor idag var ingen höjdare ;) Annars var det en bra dag på jobbet, lite väl lugnt kanske men man får försöka hitta sysselsättning och fylla ut dagen.

Har även varit hos Linnéa nu ikväll, jag och Malin och planerat lite inför Sigrids födelsedagsfest. Trevligt, trevligt! Och lite smått och gott kom vi fram till. Blir nog bra det där. =) Bestämde även att vi ska äta tillsammans innan utgång på lördag. Nice nice! Skoj att göra saker med tjejerna! Me like!

Nu väntar sängen. Natti

Aj aj

Ajaj hela kroppen efter ett himla bra pump-pass! Får hoppas att stretchingen räcker tillså jag kan röra mig imorrn... Nu blir det duschen och snabbt i säng tror jag. Har varit dålig på det flera dar nu och varit uppe aldeles för länge på kvällarna.

Kram

Pölsa

Ja, är man smart så läser man inte innehållsdeklarationen på pölsaförpackningen...då låter det inte speciellt aptitligt. Ska inte åtege här vad det innehåller....men tillagat på mitt sätt (givetvis :p) blir det riktigt bra, och rödbetor till förståss! Och mjölk, vad ananrs... :p

Åh, slutet på månaden och dags att betala räkningar, alltid lika kul...haha...Får väl en bra slant över hoppas jag. =) Var visst inte så många räkningar för egen del. Trevligt!

Äntligen blir det lite kanske ordning på jobbet. Första tanten jobbade sista dagen idag och nästa tant har nu satt ett datum för sista dag vilket blir sista maj. Då vet man ju iaf ungefär hur det kommer se ut framöver.
 
Nu ska jag snart bege mig iväg och träna en sväng. Måste komma ihåg att stretcha höger sida lite extra, känner nån typ av sträckning eller nåt där. Inte bra.

Btw, är duktig och kommer inte med dumma förslag... haha ;)

kram

Gullunge

Övning ger färdighet sägs det. Ja då får jag nog öva jäkligt mycket för att jag ska bli riktigt haj på att seminera kor....haha Var ut och hade den avslutande dagen hemma på gården...och om man säger såhär - det hade inte blivit några kalvar som jag höll på idag... .p Men men...bara att traggla på och hoppas på det bästa.

Hade tänkt att jag skulle hinna in till stan och gå på spinnig, men de planerna grusades snabbt då jag kom innanför dörren och möttes av en överlycklig Lucas som kastade sig över mig. "Marie! Marie kommer!" Älskade lilla gullunge! =) Det kan man ju bara inte motstå, så det blev barnpassning en stund istället för spinnig. Mycket trevligt. Vi kollade bland annat på "Vilda bebin" på dvd och myste under filten. =)

Ja, spinning blev det alltså inte, men jag kände att jag behövde träna lite så jag körde en omgång på Power Plate. Riktigt skönt var det. Måste komma igång igen nu annars blir jag ju försoffad och det kommer inte på fråga! Huvva nej!

=)

suck

Att man kan bli så uttråkad av att ha lite att göra. Jag blir gaaalen på det här!!
Trött är jag också, la mig aldeles för sent igår utan nån som helst anledning...Trött och uttråkad, vilken bra kombination. :p

Nä, det blir lunch snart sen åker jag till Oviken. =)

Medlemsmöte

Jag har just varit på medlemsmöte för Milkos leverantörer och lyssnat till VD för Fjällbrynt, ordförande i Milkos styrelse och Milkos VD. Verkligen intressant att lyssna på, nye VD:n är väldigt vältalig och påläst och inger faktiskt lite hopp för framtiden. Jag hoppas verkligen att det går vägen!
Det var även intressant att höra lite om Fjällbrynts mål, vilket man inte hört så mycket om tidigare. Hoppas det går vägen även där med export och allt vad det var.

Ska ha min 5:e kursdag imorgon också, så det bli bara halvdag på jobbet. Men nu är jag trött som en trasa. Så det blir ju sängen nästa!

natti

Skönt

Det var inte så dumt att sova i sin egen säng i natt efter att den senaste veckan sovit i våningssäng, vandrarhemssäng med taskig madrass, svajig luftmadrass och på hård bäddsoffa. Då är den egna sängen inte så kass trots allt. =)

Tillbaka i ekorrhjulet på jobbet igen, men det blir snart lite ändring då en av tanterna slutar till veckan. Får se om det blir till det bättre eller till det sämre, men jag hoppas ju kunna jobba upp min flex till liiiite bättre status än minus 15 timmar iaf. :p

Gick förbi Blå Center och hämtade ut mitt paket efter jobbet. Telia tyckte tydligen att jag skulle ha en ny mobiltelefon (Sony Ericsson W890), och två bluetooth headsets, (en till varje öra?) och ett minneskort på 8 GB. Så det är bara att tacka och ta emot då, nog för att de förmodligen kommer se till att få in slantar för prylarna :p ...får se om den kommer ersätta min nuvarande....inte helt säker på det än.  Jaja, inte för att jag är så prylfixerad, men lite kul är det med nya saker. =)

Fick årsbesked från CSN idag, de vill tydligen ha drygt 18 000 av mig i år....jippi. Men det är väl bara att betala och se glad ut... haha :p

Ikväll är det tvättstugan som står på schemat, håller på och tvättar lite koluktande kläder. Och sen blir det tydligen en visit på Milkos medlemsstämma, kan ju vara kul att höra vad som sägs där.

Äta? ja, nu


Hemma igen

Ja, då var jag hemma igen efter min visit i Uppsala. Kurs 4 dagar. Jätteintressant, verkligen - men det var först sista dagen det lossnade lite och det kändes som att jag faktiskt skulle kunna klara av det själv så småningom. Med lite mer träning så går det nog vägen. Ska ju ha dag 5 hemma på gården också med handledning. Men från den 1:a februari är det tillåtet för mig att göra allt själv! =) Spännande!

Sen hann jag med lite sociala aktiviteter också. Träffade mina vänner från den gamla goda tiden i Uppsala. Middag och spel med Lotta, Cecilia och Åsa i fredags kväll. Supernajs! En liten shoppingtur i lördags. Hittade flera trevliga toppar på rea som jag slog till och köpte. Jag hade ju begränsat med utrymme i mina väskor, så jag kunde inte handla  mer än så.
Lördag kväll hos Åsa med god mat och en lite skum film. Och idag blev det melodikrysset över nätet och en sväng till faster innan jag kastade mig på tåget hem. Hann vinka till Marty som satt på nattåget till Lund.

Nu blir det sängen direkt tror jag. Upp och jobba som vanligt imorrn.

Natti

Kurs dag 2

Ja, idag är det om möjligt än mer förvirrat och uppgivet än vad det var igår! Det är verkligen att famla i mörkret att stå med armen uppkörd i en ko och försöka hitta rätt liksom...Det ska tydligen gå att få till det som det ska vara men det verkar stört omöjligt just nu! :p
Får sova på saken och ta nya friska tag imorgon igen!

=)

Kurs dag 1

Idag har jag haft koskit upp till armbågarna! :p
Ja, herregud -  vad har jag gett mig in på?  Hur ska jag klara av allt det här själv? Visst är det intressant och helskoj att pröva själv, men så mycket att tänka på för att göra rätt! Till fredag har nog allt löst sig, då kan jag allt! haha =)


Läge att sova nu för att orka med morgondagen.


kram


Nya utmaningar

Haha, det känns som jag håller på att skriva ikapp en massa nu, och det är kanske sant... :p Men det har hänt så mycket nu ett tag så jag måste få det ur mig på nåt sätt även om det jag skriver kan te sig kryptiskt för den som läser... :p Men alla behöver inte förstå allt ;)


2009 började ungefär lika galet som 2008 slutade... dels en massa helgdagar så man inte hade nån som helst koll på vilken dag det var, dels blev det väl en och annan fest, en del jobb, tokigheter och för lite sömn. Dålig kombination.

Hade en helkväll med bästaste Sigrid,  och helgen efter en helkväll med tjejerna som slutade väldigt annorlunda... ;) ja gskyller på spriten och på draken :p

Närmaste utmaningen är kurs i Uppsala en vecka och komma igång hemma med det jag lär mig.
Utmaningen för hela 2009 är att träna som en tok! :p

=)


Mitt 2008

Ja, inte helt enkelt kanske att sammanfatta ett helt år bara sådär...men, men

Jag började iaf året med att ansöka om 6 månaders tjänstledighet eftersom jag var så sjuuuukt less på jobbet! Ansökan beviljades så mellan 1:a april och 30:e september var jag befriad från jobbet på Milko! LOVELY! Kan ju lugnt säga att det var något av det bästa som hände under förra året. =)  Jag behövde verligen lite luftombyte.
Så med det i siktet gick det rätt bra att jobba de där månderna fram till april... Ledigheten började med en liten tripp till Malta med Marty och Leif, underbart underbart =) Fick ladda batteriena lite inför kommande utmaningar.

Ja, sen var det ju bara hem och ta på sig blåstället och börja grovarbeta ;-) Härligt att få jobba på riktigt ett tag! Och jag kan ju säga att det gav utdelning i slutänden, minus 8-10 kg sedan april är ju inte så illa!
Så april till september bestod till stor del av jobb, kossor, koskit, kalvar, Viggo (vovven), Lucas (systersonen), mer jobb och lite lugn och ro däremellan också faktiskt, så det kändes ändå som jag fick en lång skön sommar!


Några små äventyr hanns med också:
* Givetvis vårforum i Vemdalen. Galet, galet som alltid. Synd bara att nån idiot var in i stugan och snodde prylar! *morr*
* MC-semester med Marty till södra Sverige, hälsade på bästaste kusin i Nora, och snyltgästade i Småland. Trevligt, trevligt men ingen skön upplevelse för min rumpa att sitta på pallen i många långa mil...ajaj

* Yran förstås med bästa Anna!


Sen var jag lite i valet och kvalet mot slutet av sommaren om jag skulle säga upp mig och fortsätta på gården eller om jag skulle gå tillbaks till Milko, allt detta velande gjorde att jag gick tillbaks. I början var det riktigt drygt, men nu tycker jag faktiskt det är skapligt bra. Och så finns det ju många trevliga, tokiga typer här och där på bygget som gör det lite roligare 


Vidare blev det höstforum i Vemdalen i början av november. Helt galet som vanligt, men hur kul är det egentligen att bo ensam tjej med fem killar i en fyrbäddsstuga. Näe, precis.  ;) Så jag var ut på lite egna äventyr och hade skoj. =)


Sen fick jag tre intensiva veckor då Marty var i Lund....jag trodde jag skulle ha det lugnt och skönt, men icke, hade fullt upp hela tiden. Jobba lite hemma en helg, var till Åre på Wallmans med jobbet och ut på After Work på bowlinghallen helgen efter. Riktigt skoj det! =) Me like!  Och däremellan träna, träna, träna förståss!


Ut på juldan med ett härligt gäng, god mat och trevligt sällskap.

Till grannen på nyår, och dan innan för den delen...fy fan...jag som skulle jobba nyårsafton...aldrig mer att jag jobbar bakis säger jag bara. :p


Slutet på året blev ganska händelserikt kan man lugnt säga....kul när det händer saker, men man ska själv hinna med i svängarna också. ;)


Slut på 2008, överlag ett bra år!


Välkommen!

Ja, då har även jag trillat dit och skaffat mig en blogg. Vem kunde tro det?  =) Vi får väl se hur aktiv jag kommer vara, men ibland har jag tusen saker som snurrar som jag bara måste skriva av mig...så vem vet jag kanske blir fast...haha
Vad jag kommer skriva om? Ja, det får vi väl se....

kram

RSS 2.0