Idol-Lars

Var på Pause igår och kollade och lyssnade på Lars från Idol. Vilken liten nalle han vekar vara. Inte mycket till mellansnack där inte.
Innan Pause var det mysig middag med Malin och Anna hemma hos Malin. Mycket trevligt och mycket god mat! Men efter god mat och knappt två glas vin blev jag tvärtrött, någon klubbade mig i huvudet tror jag. Så jag tog mig med stor möda igenom spelningen för att sedan lämna flickorna i krogkön och ta en taxi hem till sängen. =)

Var även ut till Oviken en sväng igår och hälsade på m o p lite. Och Viggo förståss. =) Sydde ett par stygn på min vårduk och sov en stund på soffan. Var ut i lagårn och seminerade en kviga också. Bytte blinkerslampa pålilla bilen, och det var inte det lättaste. De är ju inte direkt designade att vara lättåtkomliga de där lamporna. Men med lite hjälp från paps så gick det tillslut.

Idag blir det våfflor hos Malin, gott gott! Sen kanske jag ska kolla när Marty spelar SM-kvalmatch i curling ikväll. Får se hur pigg jag är då.


Vissa saker sticker lite i ögonen när man ser det, men jag har haft mina aningar. Jag hoppas att det inte innebär några större förändringar. Det skulle jag tycka var lite tråkigt....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0